perjantai 27. maaliskuuta 2015

Perunarieskaset

Minua inhottaa heittää ruokaa roskiin, joten yritän hyötykäyttää tähteeksi jääneet jotenkin. Perunamuussi on helppoa jatkokäytettävää. Sitä voi käyttää esimerkiksi pannukakkuun. Itse käytin tällä kertaa muussin lopun rieskoihin. Ite itä-suomalaisena en hirveästi rieskoista välitä, mutta mies länsi-suomalaisena niistä tykkää.


Perunarieskat

3 dl perunamuusia
1 tl suolaa
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja

Vaivaa ainekset sekaisin, älä kuitenkaan vaivaa sitkoksi asti. Painele rieskat jauhotetuilla sormilla leivinpaperille ja pistele niitä haarukalla. Paista 275 asteessa noin 10 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti