Minulla kun on aina välillä monta rautaa tulessa ja lisäksi monta palloa ilmassa, joutuu leipomisten osalta tekemään hieman oikomista. Lopputuloksesta ei välttämättä sitä edes huomaa.
Pääsiäisen aikaan tein rahkamarenkikakkuja, niistä taisi parikin postausta olla. Tässä ainakin yksi. Kauppaan oli saapunut hollantilaisia mansikoita ja niistä inspiroituneena, muokkasin rahkamarenkikakun reseptiä siten, että marenkikuorrote jäi kokonaan pois ja tilalle tuli tuoreita mansikoita. Täyterahkan vaihdoin mansikkarahkaan. Tuli hyvää!!
Rahkamansikkakakku
Pohja:
200g kaurakeksejä
75g voita
Täyte:
2 purkkia mansikkarahkaa
Koristeet:
Tuoreita mansikoita runsaasti
Vuoraa halkaisijaltaan 26 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Sipaise reunaan vähän rastvaa. Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksien joukkoon. Levitä vuoan pohjalle. Levitä rahkat keksipohjan päälle. Paista 180 asteessa 10 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti