Baileys panna cotta (4 annosta)
1,5 kpl liivatelehtiä
1 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
0,75 dl Baileysia
0,5 tl vanilliinisokeria
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Liivatelehden voi leikata kahtia saksilla. Mittaa maito, kuohukerma, baileys ja sokeri kattilaan (kannattaa käyttää teflonkattilaa). Kuumenna kiehuvaksi. Liuota liivatteet joukkoon ja lisää myös vanilliinisokeri. Kumoa jälkiruokakippoihin. Voit myös käyttää yhtä isompaa tarjoiluastiaa, jolloin jokainen voi ottaa jälkiruokaa haluamansa määrän. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa neljä tuntia. Koristele esimerkiksi lumihiutaleilla, pähkinöillä tai suklaalla. Miksei myös karpalot sopisi tähän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti