Persikkarahkapiirakka
Pohja:
150g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
1,5 tl leivinjauhetta
Säilykepersikoita
(voisi myös siivuttaa, mutta halusin olla erilainen nuori ja tämä tuli vain minulle, niin en jaksanut panostaa esteettisyyteen)
Täyte:
250g maitorahkaa
1 dl maitoa
2 kpl kananmunia
0,75 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen taikinaan. Painele voideltuun vuokaan. Levitä persikat haluamallasi tavalla. Sekoita täytteen aineet keskenääön ja kaada persikoiden päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Piirakan kannattaa antaa vetäytyä hetki, ennen tarjoilua.
Ennen paistoa
Paiston jälkeen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti